Rabu, 17 November 2010

L.a.y.a.N

jom layan post ala-ala jiwang x brp nk jiwang!baca pasal cinta vs suka! so, i copy & just paste at my blog!
so..kawan2,just read & think about this fact!


1- Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan
berdegup kencang. Tapi di hadapan orang yang kita
suka, hati kita akan gembira.

2- Di hadapan orang yang kita cinta, musim
sentiasa berbunga-bunga. Di depan orang yang kita
suka, musim itu cuma berangin sahaja.

3- Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang
kita cinta, kita akan kaku. Tapi jika kita melihat
ke dalam mata orang yang kita suka, kita akan
tersenyum.

4- Di depan orang yang kita cinta, kita menjadi
malu. Di depan orang yg kita suka, kita akan
tunjukkan imej yang sebenar.

5- Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk
berkata-kata. Di depan orang yang kita suka, kita
akan bebas berkata apa saja.

6- Kita tidak akan merenung mata orang yang kita
cinta. Tapi kita akan selalu merenung mata orang
yang kita suka.

7- Bila orang yang kita cinta menangis, kita akn
turut jua menangis. Bila orang yang kita suka
menangis, kita akan cuba untuk membuat dia gembira.

~!!jom baca blog nie kalo rajin..definisi 

cinta dari sudut berbeza!
love someone, that means kita suka dia..but suka seseorg x bermakna love ye?! 
soalan math lagi senang nk jawab kot!1 soalan 1 jawapan
tapi
soalan senang giler, awk suka dia x??
brp byk answer for this question?!huhu

Selasa, 16 November 2010

saya................................................................

  benci..benci..benci..virus punye pasal, terpaksa  format external hardisk! frust giler!! since virus menyerang,without thinking..automatic tangan nie gatal nk format terus tanpa check isi2 dalam external tue. bila dah format, baru teringat ceta anime hunter x hunter!*banyak je ceta yg laen tapi xkesah sgt pon,just 1 ceta anime nie saya minat bangat*,saya lupa nk save b4 format.damn!super frust!asal la x burn kat dvd..kan dah menyesal!sob..sob

  sok raya!& first raya gan anak buah! semua family members kat umah except adek saya yg study kat matrix selangor!riuh rendah umah jadinye..raya mmg best tapi lagi  best bila semua org balik umah!!hehe

 kepada semua:

~!!selamat menyambut hari raya aidiladha!!~

Ahad, 14 November 2010

jom layan vampire diaries lak :)



     the vampire diaries!i watch again this drama but this time is more concentrate and focus!i love to skip or forward and then watch d best part only.that why i loss in middle of d story. so, last week, i watch the vampire diaries season 1 again..sgt best! jom layan the vampire diaries season 2 lak!thnks to 'pakcik',saya dah tau nk dwld ceta kat mn.hehe. 

review: the vampire diaries episode 1 season 2

when stefan said 'i hate u,katherine'

'you hate me, huh? That sounds like the beginning of a love story, not the end of one'


elena also said 'she hate damon'
that means?!

jom layan next2 episode!!~huhu.

Jumaat, 5 November 2010

cucu pertama..anak buah pertama!

..menghabiskan masa di hospital!..
..anak buah pertama!sgt comey..

..tdo pon, still comey!

wad bersalin yg sgt padat!sempat g posing..hehe

       alhamdulillah semua selamat!akak saya ummu habibah telah selamat melahirkan cucu pertama a.k.a anak buah pertama yg akan diberi nama mohd alif haikal!(xtau la kalo tiba2 nk tukar lak).sedap kan nama tue?!hehe. nurse kat hospital nie sgt x friendly, garang la senang cakap!! before nie, ingat semua baby yg baru lahir, diorg letak kat bilik khas.tapi kali nie, baby ditinggalkan bersama si ibu kat wad sepanjang masa. siyes xtau! ke kat hospital sg Buloh je.huhu. 

       sgt excited! since dah ade anak buah nie, mula la terpkir nk guna panggilan ape ye nnti! mak cik ke? cam xbest je! cik dekyah!panjang sgt. cik yah. macam kolot je! auntie yah! cam best lak!huhu. lambat g baby tue bole cakap, so, still ade masa nk pkir nama panggilan yg sesuai. 

p/s: happy deevapali untuk semua yg menyambutnye.