Rabu, 15 Disember 2010

permata hati!!~

     excited semua org kat umah include me! the only reason b'coz of the only one,anak buah dalam family nie so far, "Muhammad alif Haikal". a few things change when we have a baby in d house.kita akan lebih peka lagi2 bila baby nangis.when U talk with a baby, suara kita pon cam berubah ala2 comey gtu. & yg paling best, semua org berebut nk pegang si kecil nie.

..baby haikal yg comey..pipi yg mahal!boolattt tue.rasa nk cubit je..

..baby haikal yg sgt booolaatt..

..comey kan, petua kalo baby tersedu-sedu..jadi la camnie..baby nak membesar nie!

..genap 1 bulan 1 minggu si baby haikal nie..

comey kan si kecil nie!!~

Selasa, 14 Disember 2010

ais krimmmmmmmmm~



    jalan-jalan cari makan and singgah kjap kat ice room!! xpnah tau pon kewujudan kedai nie (at least saya nie update gak la.hehe).cam kedai makan yg laen but kat cni ade jual pelbagai jenis ice-cream.sesuai la dgn nama kedai nie "ICE ROOM".first time merasa ice cream dari kedai ice room dekat area nilai ( kedai nie byk cawangan gak..bangi & laen2). b4 masuk ice room nie, dari luar nampak cam kedai biasa je..and then bila masuk dalam, wow!!hijau!cantek! pandai owner nie decorate..cam best je makan kat cni. 

see..cantek kan!!

..susun atur yg menarik..

     ice-cream & makanan kat cni pon standard harga!so kalo korang nak rasa, bole la try makan kat cni. 
since, kesuntukan masa, xleh la nk lepak lama2 kat ice room nie, just bungkus je ice-cream dari kedai nie. and first try, just beli 2 jenis ice-cream je


..strawberi & avogado..

p/s: jom makan ice-cream!hehe